har inte tiden att updatera bloggen lika mycket längre och jag vill inte spendera tiden här nere framför data skärmen med bloggen så jag kör lite inlägg lite då och då när tiden finns. 
 
 
den här helgen seglade jag i sydneys hamn under fredagen (kommer väl bilder från det inom kort) och under lördagen åkte ja till manons hus för att på kvällen åka till sydney olympic park för att springa electric run. vi hade alla våra flaggor med oss. de flesta av studentern avar från det norra distriktet , underbart folk, och vi försöker träffas så gott vi kan.
en av de bästa kvällarna här med några av de bästa människorna. jag och antoine sov hos manon efter, tror vi kom hem runt 3, somnade vid 5 och sov till 12, dagen därpå spenderades med crepes och wii spelande med manonis syskon.
här är mina 3 belgare, kärlek till dom.
selina och gabi
min fina manoni
trötta... crepes på gång
manons syster gen
förra helgen var sofia här och på söndagen åkte ja james o sofia till city.
julgranen i queen elizabeth building
 
T2, världens bästa och troligtvis världens dyraste te shop, köpte en liten påse te för 16 dollar haha... kände mig som en rich bitch för det tillfället men nu är jag pank igen.

vi letade oss fram i manly till fika swedish kitchen och jag åt en skagen toast och drack mitt efterlängtade rabarber grädd te, såå gött.
 
annars ser vardagen ut såhär just nu. 
geography är lätt mitt favvo ämne, vi är 5 pers i klassen och chillar run tpå lektionerna. såhär ser en vanlig lektion ut med nerds samt mina tjejer abby o laura.
mycket chokladätande i skolan också

är jag i sverige eller australien? hela den senaste veckan har bestått av regn. här är en bild på min skola också, lite regnig och grå.