Är fortfarande sjuk och är hemma från skolan. 
I helgen har min skola country fair (typ en marknad) så jag ska hinna med att gå på den en snabbis på lördagsmorgonen innan jag tar tåget till sydney för att sen ta färjan till manly och träffa alla utbytesstudenter. hannes (austria) och truls (norge) fyllde år den här veckan så vi ska träffas på stranden och fira dom. kommer nog bli fint. sen på kvällen åker jag förhoppningsvis till picnic point för att äta middag med Sue (min kontakt person) och hennes familj och sova där för att sen på söndagen kanske åka till taronga zoo med sue. Jag försöker att göra så mycket som möjligt på varje helg för jag inte trivs jättebra i min värdfamilj så varje helg är för det mesta fullspäckad med massa roliga aktiviteter.
Håller också på och planera lite inför september lovet, ska kanske följa med till Sue och Rays sommarställe i Forster (mellan brisbane o sydney) i några dagar. Om jag hunnit flytta till min nya familj då så tror jag jag får besök från isac som bor i Coffs Harbour (vanligtvis i varberg). ska bli kul att få visa sydney för en svenne och prata lite svenska! 
 
Annars rullar allt på bra här, skolan går bra och vädret blir bara bättre och bättre. Varje dag lär jag mig nåt nytt konstigt aussie slang men jag börjar hänga med bra i konversationerna.
tycker de har ganska bra musik smak här (om man bortser från alla one direction fans) De lyssnar mycket på mumford, the smiths osv.

här kommer en typisk aussie sång, spelas mycket sån här "surf musik" här. det är najs och somrigt, trots att det är vinter här (även om musikvideon är ganska sumpig haha)
 
 
imorgon ska jag upp tidigt för att boka ett lopp som jag ska springa här i sydney, the electric run! det är jag och ca 6 utbytesstudenter som ska springa det tillsammans! kommer bli gött.
 
När jag inte uppdaterar jättemycket här kan ni nå/följa mig på andra ställen
Skype: malinericsoon
Snapchat: malinericsoon
Instagram: malinericsons
Vine: malin ericson